Workshops

Mens in het Midden organiseert workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, begeleidt ontwikkelingstrajecten en biedt educatieve ondersteuning bij genezingsprocessen voor patiënt en familie.

Nieuwe cursussen bij Mens in het Midden!DSC_0066

Focus! ….. Opstarten na de vakantie, hoe dan?
Het valt soms niet mee, opstarten na de vakantie. Je hebt een rustig tempo aangehouden, genoten van alles waarvoor je normaal nauwelijks tijd hebt en dan begint het gewone leven weer. Hoe deed je dit ook al weer? En waar haal je de energie en de focus vandaan om efficiënt te functioneren? Kom een middag meedoen en vind je focus terug! Meer cursusinformatie of inschrijven.

Ouderinformatieavond Hoogsensitiviteit
Heb jij ook zo’n wijs kind? Een kind dat heel veel aanvoelt, liever niet op de voorgrond staat en snel ontdaan kan raken van veranderingen? Misschien heb je wel eens aan hoogsensitiviteit gedacht. Kom op deze informatieavond luisteren wat hoogsensitiviteit eigenlijk is en welke positieve bijdrage het kan geven aan je gezin. Meer cursusinformatie of inschrijven.

Succesvol vrouw zijn ….. Een succesvolle vrouw zijn!
Vrouw zijn is vrij gewoon, de helft van de wereldbevolking kan het. Vrouwelijkheid biedt voordelen die niet elke vrouw gebruikt, hoe doe je dat succesvol? Hoe zit het met de balans tussen mannelijk en vrouwelijk in jezelf? Verschillende energie die in verschillend handelen tot uiting komt. Hoe kun je in deze maatschappij een succesvolle vrouw zijn? En wat wil jij eigenlijk? Hoe laat jij de vrouw zien die jij diep van binnen bent? Een cursus vol humor en zelfreflectie. En met een vastomlijnd doel..! Meer cursusinformatie of inschrijven.Zomervakantie-een-welkome-afwisseling-of-hoognodige-break

Hoogsensitief? ….. Lekker Makkelijk!
Ieder mens wordt geboren met een bepaalde hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Bij het ouder worden gebruik je dit doorgaans om jezelf staande te houden in het leven. Wist je dat je deze gevoeligheid superhandig kunt inzetten om het jezelf gemakkelijker te maken? Kom ontdekken! Meer cursusinformatie of inschrijven.

Relatiekoord, gevoelsband, hartsverbinding
Mensen maken doorlopend verbinding met elkaar. Hoe doe je dat nu eigenlijk? En wat doe je als het niet prettig voelt? Deze workshop geeft meer helderheid EN nuttige tips & trucs. Meer cursusinformatie of inschrijven.