Persoonlijke ontwikkeling

mens in omgevingErvaar je hobbels in je werk of privéleven? Lopen de zaken niet zoals je graag zou willen? Soms wil je jezelf juist ontdekken en meer ontwikkelen. Een persoonlijk ontwikkelingstraject biedt betrekkelijk snel inzicht in hoe jij met je jezelf en je omgeving omgaat. Ons informatie- en communicatiesysteem is bestuurbaar. Tijdens het traject leer je het op een voor jou gezonde manier te sturen.

Ons fysieke lichaam en het unieke informatie- en communicatiesysteem, het menselijk energieveld, doordringen elkaar en vormen samen de complexe menselijke structuur.

Door het open karakter ervan en de onbeperkte mogelijkheid tot uitwisseling met de omgeving heeft een verstoring in die structuur direct gevolg voor de manier waarop je in je omgeving functioneert. Andersom heeft een ingrijpende verstoring in je omgeving direct effect op jouw menselijke structuur. Je kunt anders gaan reageren dan je gewend bent, anderen kunnen je ineens veel meer raken. Het lijkt soms of de wereld plotseling een onprettige, onveilige plaats is om te zijn, waarbij het je maar niet lukt om iets aan die situatie te veranderen.

Elke situatie is uniek. Mens in het Midden biedt een traject op maat. Mail gerust en informeer naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Je bent welkom in mijn praktijk of lekker in de vrije natuur waar ik je als wandelcoach begeleid. Als je denkt dat jouw situatie uitzichtloos is, mail mij dan zeker. Ik wandel graag een stukje op jouw avontuurlijke pad mee en ik ben dol op onverwacht vallende rotsblokken of beren op de weg. Kom maar op! Ik ga graag de uitdaging met je aan om jou weer stevig in je eigen leven te krijgen.

afspraak maken   Meer weten? Mail: karin@mensinhetmidden.com of bel: 06 27 19 27 70.