Healing

shutterstock_249877045Als healer werk ik met universele levensenergie en met het menselijk energiesysteem. Samen met jou onderzoek ik wat je nodig hebt, wat je hulpvraag is.

Je wordt met mijn hulp in staat gesteld aandacht te geven aan goed functionerende en minder goed functionerende processen in lichaam en geest, waardoor verstoringen helder worden. Ik behandel een verstoring met mijn handen, gebruikmakend van de universele levensenergie om je zelfgenezend vermogen te versterken en je meer bewust te maken van je eigen lichaam.

Ik werk vanuit een holistische visie. Het menselijk energiesysteem is van nature gericht op balans.  Je lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie wordt tegelijkertijd behandeld. Hoofd, Hart en Handen worden als geheel aangesproken. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van verstoringen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van herstel.

toepassingen    werkwijze

Healing kan aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze.

afspraak maken Meer weten? Mail: karin@mensinhetmidden.com of bel: 06 27 19 27 70.

Belangrijk!
Mens in het Midden richt zich op samenwerking tussen alternatieve en reguliere gezondheidszorg, om het goede uit beide werelden te combineren. Healing is een veilige behandelmethode, zolang u onderstaande richtlijnen aanhoudt:

  • Klachten altijd met uw huisarts en/of specialist bespreken.
  • Voorgeschreven medicatie nooit zonder overleg met de huisarts en/of specialist veranderen of geheel achterwege laten. Medicijnen zijn soms gewoon nodig.
  • Laat zo mogelijk de huisarts en/of specialist weten ook onder behandeling te zijn van een healer.
  • De therapeut is opgeleid om samen te werken met andere zorgverleners.
  • Bij twijfel over klachten altijd contact zoeken met de behandelaars, therapeut, huisarts en/of specialist.